Partytips: laat je meevoeren met harde beats of smul een kroketje op de dansvloer

AS
24/03/2023

Slecht nieuws, lieve party people: zaterdagnacht switchen we weer naar zomeruur. Dat betekent dus ook een uur minder feesten. Leg nu al een outfit klaar, dan kan je een uurtje vroeger dan gewoonlijk afzakken naar één van deze partytips!

VRIJDAG 24 MAART

SOULCITY ◎ EPISODE 6 │ ??ℝ?ℕ? - FRI. 24.03.23

Iedere maand voorziet Soulcity jou van de beste disco, funk en house en dat in de legendarische Mirano. Een goedgevulde line-up met onder andere: Thang, Lumoon & Rob!n en Fools Sound Machine. Voor een ticket betaal je 10 euro, zowel in voorverkoop als aan de kassa.

ZATERDAG 25 MAART

BURENHINDER: POST HUMAN w/ Waynette + Distortina + DJ Jackhammer + Lolita + Burenhinder B4B

Ben je klaar om een buitenmenselijke wereld te betreden? Burenhinder is een all female* collectief, dat de gemarginaliseerde stemmen in de muziekindustrie wil ondersteunen en dat in een veilige en inclusieve space. Ze zakken zaterdag af naar Recyclart voor een post-organische (r)evolutie waarbij harde beats je meevoeren naar een plek waar technologie en biologie met elkaar fuseren. Dat gebeurt onder leiding van Waynette, Distortina, DJ Jackhammer, Lolita en een B4B van het Burenhinder collectief zelf. De dresscode van de avond is: cyborg, technology, chrome en body modification. Voor een presale ticket betaal je €12 via deze link.

Croquettes & Sound III : Deadbeat Larry, La Dame, Kwak, Vando

Dansen met een kroket in de hand, het klinkt als een droom. Een droom die deze zaterdag werkelijkheid kan worden! Bij restaurant iOda in Sint-Gillis organiseren ze voor de derde keer Croquettes & Sound. De sounds voor deze editie komen onder andere van de Antwerpse rapper Deadbeat Larry, Dj Kwak, La Dame en Vando. Je bent al welkom vanaf 16u en het feest gaat door tot 2u. Geen zorgen als je geen kroketten-fan bent, er worden ook pizza's voorzien.

ⒸⓁⓊⒷ☻ⓇⓊⒼⒾⓇ➞ⒶⓃⓉⒾⒹⓄⓉⒺ

Het Rugir concept bouwt feestjes rond house muziek en stijlen die daar dicht of ver bij aanleunen. Voor de editie van zaterdag komen de invloeden van synths en new beat, maar ook van techno, bass en breaks. Kom mee bouncen in Antidote op de sets van Seja, Umami, Abdance en Victor. De inkom werkt volgens het pay what you can prinicpe.

Vunzige Deuntjes Brussel | Plein Publiek BXL

Zaterdag verwelkomt het partyconcept Vunzige Deuntjes de lente in Plein Publiek. Maak je klaar om je heupen los te gooien op hiphop, r&b en dancehall-deuntjes. Dj's Nayla (NL), Abena en Manz, die je ongetwijfeld wel kent van haar show op BRUZZ ICE, zijn daar verantwoordelijk voor. Een ticketje kan je versieren via deze link.

fête libre au camping 58

Dat je op Camping 58 niet enkel terecht kan om te kamperen, dat is intussen wel al duidelijk geworden. Zaterdag doet het collectief Fenêtre Ovale een take over. Tussen 22u en 7u kan je er terecht voor live acts maar ook voor dj-sets van onder andere Rrita Jashari en Mika Oki. Voor de inkom betaal je ter plekke €7.

Meer partytips?

Luister elke vrijdag naar BRUZZ Weekend tussen 16u en 19u op 98.8 FM of via onze livestream.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni