Populaire afterwork Aper'eau voor het eerst in Brussel

© Quay01

Na Antwerpen, Mechelen en Hasselt strijken de populaire afterwork-feestjes van Aper'eau nu eindelijk ook neer in de hoofdstad. Quay 01 is het decor voor de eerste Brusselse editie van de aperitief aan het water.

Het populaire feestconcept ontstond tien jaar geleden al. Dat ze nu pas naar Brussel verkassen, kunnen wij als Vlaams-Brussels medium moeilijk begrijpen, maar we juichen natuurlijk toe dat ze eindelijk het licht gezien hebben. Het is een meerwaarde voor de Brusselaars die na een lange werkweek het weekend goed willen inzetten.

Aper'eau wil een reizend feestconcept zijn. In hun bakermat Antwerpen, waar deze zomer zeven edities doorgaan, kan je telkens op een andere plek terecht. Zo wil de organisatie je keer op keer een nieuwe plek, of een nieuwe buurt laten ontdekken. Er wordt ook zo veel mogelijk gezocht naar een locatie aan de waterkant. Daarom is QUAY 01 langs het kanaal de geknipte locatie voor een eerste editie.

Bruzz-dj achter de draaitafels

Uiteraard mag op een afterworkevent de muziek niet ontbreken. Swimlanes is een van de platendraaiers die voor je in de feeststemming krijgt. Die naam doet bij BRUZZ-luisteraars ongetwijfeld een belletje rinkelen. De house-dj knalt bij ons deze zomer op zaterdagavond een set de ether in.

APER'EAU 21/6, 17.00, QUAY 01

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?