Volg de Week van de Belgische Hiphop op BRUZZ

20170701_cc_coely2.jpg
© Tina Herbots
© Tina Herbots

Al voor de derde keer organiseert BRUZZ de Week van de Belgische Hiphop. Van 30 januari tot 5 februari ligt onze focus op Belgische hiphop, R&B en soul. Wat mag je allemaal verwachten?

Tijdens de Week van de Belgische Muziek hoor je een week lang de beste muziek van Belgische bodem op BRUZZ radio. Voor de gelegenheid nodigen we een overdosis aan Brussels talent uit in onze studio: Coely, YellowStraps ft Blu Samu, Bryan MG, Jazz Brak, Shaka Shams, Cedje, Spreej, Amina 808, en nog veel meer.

Livesessie gemist? Geen probleem, want ze verschijnen nadien ook op ons YouTube-kanaal. Ook 's avonds staat er deze week trouwens extra veel Belgisch talent op het programma.

HIPHOP 100

Op vrijdag 3 februari presenteren Gailor en Gunnar van tien tot zes jouw favoriete Belgische hiphop, R&B, soul en funky grooves tijdens de HIPHOP 100. Daarna draait Lisa Smolders er nog tal van bekende en obscuurdere Belgische platen door.

Volg de Week van de Belgische Hiphop:

Week van de Belgische HipHop 2023

Voor de derde keer organiseert BRUZZ de Week van de Belgische Hiphop. Nog tot 5 februari ligt onze focus op Belgische hiphop, R&B en soul.
Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?