Bazart speelt intiem verrassingsconcert in La Machine

Bazart vult dit weekend twee keer de grote zaal van de Ancienne Belgique. Meteen uitverkocht natuurlijk, na passages in het Sportpaleis en de grootste festivalpodia. Maar als je zaterdag rond de Sint-Gorikshallen rondhangt, kan je ze toch nog aan het werk zien.

De Nederpoppers zijn een van de populairste bands van ons land. Hun successingles Goud en Chaos stonden weken bovenaan de Vlaamse hitlijsten. Het is dan ook geen verrassing dat de groep van Mathieu Terryn en Simon Nuytten probleemloos twee keer de AB uitverkocht.

Maar de band warmt op zaterdagmiddag al even op in de Brusselse binnenstad. In La Machine, aan de Sint-Gorikshallen, speelt het drietal een intiem concert. Op Facebook kwam meteen heel wat reactie. Je zakt dus best op tijd naar het steampunkcafé als je geen AB-tickets hebt, en toch een glimp van het drietal wil opvangen.

BAZART 20/4, 13.00, La Machine; 20 & 21/4, 19.00 Ancienne Belgique

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?