STIKSTOF op Couleur Café

© Ivan Put
| STIKSTOF komt naar Couleur Café.

Het Brusselse hiphopcollectief STIKSTOF staat op het podium tijdens het festival Couleur Café. De groep met onder anderen Zwangere Guy bracht net haar derde album Overlast uit, en speelt woensdag voor een uitverkochte AB. Wie te laat was voor een ticket, krijgt dus een herkansing deze zomer.

STIKSTOF treedt vanavond ook op in een uitverkochte Ancienne Belgique. In aanloop naar dat nu al bejubelde concert komen de heren langs voor een intieme babbel met Lisa Smolders in BRUZZ LIVE, vanaf 20u.

Couleur Café heeft overigens nog wel meer hiphopartiesten toegevoegd aan de affiche, zoals de Antwerpse Coely. De ‘koningin van de Belgische hiphop’ gaf vorig jaar al een gesmaakt optreden op het festival.

Met TheColorGrey mag nog een ander talent uit Antwerpen zijn kunnen tonen aan het Brusselse publiek. Eerder was ook Damso al aangekondigd. De Brusselse rapper staat ook na het afspringen van zijn samenwerking met de nationale voetbalploeg nog op de affiche.
Behalve ons land is ook de VS goed vertegenwoordigd met The Underachievers en Oddisee en zijn band Good Compny.

De nieuwe namen komen bij de artiesten die al hadden toegezegd, zoals Amadou & Mariam, Melanie de Biasio en George Clinton.


Couleur Café vindt op 29 juni, 30 juni en 1 juli plaats in het Ossegempark aan de Heizel.

Couleur Café 2018

Op 29/6, 30/6 en 1/7 neemt Couleur Café opnieuw zijn intrek in het Ossegempark aan het Atomium. Ook BRUZZ is er weer bij met sfeerverslagen, foto's, interviews en nog veel meer. Volg het hier.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?