Zwangere Guy is BRUZZ-hoofdredacteur voor één dag

Gorik van Oudheusden, beter bekend als Zwangere Guy, leidt woensdag de dans op de redactie van BRUZZ. Met zijn rauwe en ongescensureerde blik bepaalt de gevierde Brusselse rapper de nieuwsflow.

Niet de gebruikelijke Kristof Pitteurs maar Gorik van Oudheusden neemt woensdag plaats op de stoel van de hoofdredacteur. Harde woorden zoals op het vermaarde album 'Wie is Guy?' hoeven jullie niet te verwachten, maar Z.G.'s ongezouten zienswijze zal wel in de berichtgeving terug te vinden zijn.

Op 27 maart neemt de Brusselse rapper de radio over. Elk uur draaien we op 98.8 een nummer van zijn keuze. Zwangere Guy geeft daar ook telkens een woordje uitleg bij. "De gekozen muziek wordt eclectisch zoals mijn platenkast", licht hij als tipje van de sluier op.

Als curator bereidt van Oudheusden tegelijk het BRUZZ-magazine van 27 maart voor. "Ik neem de boel volledig over en zal Brussel belichten vanuit mijn visie", aldus Zwangere Guy.

Op 29 maart stelt de Brusselaar ten slotte zijn soloplaat voor in een uitverkochte AB. Dat concert zal live te volgen zijn op bruzz.be en op de radio.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?