Boa: cocktails en karaoke op de Kolenmarkt

© Boa Karaoke
| Brussel is een nieuwe karaokebar rijker. Eentje met privé-karaokekamers.

Brussel is een karaokebar rijker. Boa, op de Kolenmarkt, opent woensdagavond. Het is naar eigen zeggen de eerste Belgische karaokebar met privékamers.

Boa haalt de mosterd uit Zuid-Korea en Japan. Daar vormen karaokebars al jaren een vertrouwd onderdeel van het straatbeeld. Er zijn niet alleen bars met één karaokestel waar amateurzangers hun kunsten tonen voor een groot publiek, er zijn ook bars met privékamers.

Dat concept is nu overgewaaid naar Brussel. De bar, die opengaat op de plek waar vroeger de feestzaal Smouss zat op de Kolenmarkt, biedt zes kamers aan van verschillende groottes. Van een zaaltje voor zes zangers en zangeressen, tot een grote zaal waarin tot 20 mensen kleffe meezingers te berde kunnen brengen.

De amateurzangers kunnen kiezen uit maar liefst 28.000 liedjes, en hun kelen kunnen gesmeerd worden met een flinke lijst cocktails. Een (kleine) zaal reserveren kan vanaf 60 euro.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?