Karaoke-kamers in voormalig Mister Wonggebouw

In het gebouw waar de voormalige Mister Wong-club huisde, gaat nu een karaokeclub open, met private kamers voor intieme zangstonden. Karafun is ingedeeld in kleinere en grotere themakamers - coronavrij, uiteraard.

De ruimtes zijn voorzien op een groep van 2 tot 30 personen en bevinden zich in het gebouw aan de Zwarte Lieve Vrouwstraat, waarin vroeger nachtclub Mister Wong huisde - en tijdelijk trouwens ook La Villaine.

Zoals in een echte concertzaal, is er in de karaoke-kamers ook professionele licht- en geluidsapparatuur voorzien die ter plaatse kan worden ingesteld voor een meer intieme of net rock 'n rollsfeer. Dat meldt uitbater Benjamin Henrion in La Dernière Heure.

De uitbaters voorzien in extra veiligheidsmateriaal, zoals UV-dozen om de micro's te ontsmetten. De zangers en hun publiek mogen ook enkel de ruimte betreden met een mondmasker. Er zullen 40.000 liedjes voorzien worden om uit te kiezen, zowel Franstalig, Nederlandstalig als Engels materiaal.

Het concept komt overgewaaid uit Japan, waar al jarenlang zulke karaokekamers in trek zijn als avondentertainment. Ook in Frankrijk dook het concept onlangs op.

mrwong.jpg
© Christophe N. via Yelp
| De art-decogevel van Mr. Wong, straks La Villaine.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?