500 jobs beschikbaar op eerste Job Fair Brussels

Er zullen 500 jobs worden aangeboden, onder meer voor trein- en busbestuurders, technici, IT'ers, boekhouders, politieagenten en reisagenten.

Vacatureblad Jobat organiseert voor het eerst een Job Fair in Brussel. Werkzoekenden kunnen er workshops volgen, netwerken met HR-managers en hun cv overhandigen aan bedrijven. Er zullen vijfhonderd functies beschikbaar zijn, van buschauffeur tot medewerker in de reisbranche.

De beurs, die donderdag plaatsvindt in Brussels Expo, is volgens de organisatoren de geknipte jobbeurs voor iemand die wil werken in Brussel, of een job zoekt bij een grote nationale of internationale onderneming. Voor deze eerste editie van Job Fair Brussels verwachten de organisatoren enkele duizenden mensen, zowel actieve als passieve werkzoekenden.

Er zal een aanbod zijn van ruim 500 openstaande jobs, van ingenieurs tot administratieve bedienden of marketing- en communicatiespecialisten. Ook wordt gezocht naar trein- en busbestuurders, technici, IT-profielen, accountants, politieagenten of mensen met ambitie in de reissector.

Ruim dertig werkgevers hebben zich al aangemeld om aanwezig te zijn. Onder hen bevinden zich onder meer BNP Paribas Fortis, TUI, Van Hool, Europ Assistance, Ladbrokes, ING, Van Marcke, HR Rail, Q4S, De Lijn en de Politie.

Job Fair Brussels is een initiatief van Jobat, een krant en website gericht op werk, vacatures en carrière, en zijn Franstalige tegenhanger Références. De organisatoren raden deelnemers aan op voorhand al een cv toe te voegen op hun website.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?