Carrefour opent nieuwe supermarkt in Anderlecht

© Carrefour
| De nieuwe Market-vestiging in Anderlecht

Supermarktketen Carrefour, onlangs nog in het nieuws door een herstructureringsronde, opent een nieuwe vestiging op de Ninoofsesteenweg in Anderlecht.

“Dit is de eerste van een tiental Market-supermarkten die Carrefour in 2018 wil openen”, meldt de keten in een persbericht. Onlangs maakte de Franse retailer nog bekend dat het een herstructureringsronde doorvoert in haar hypermarkten. De hypermarkten in Genk en Luik gaan dicht.

De Market-winkels zijn niet betrokken in die herstructurering, net zomin als de Express-superettes.

In Anderlecht opent Carrefour nu een nieuwe Market, met veel ruimte voor de verse producten en bakkerijafdeling. “Het nieuwe winkelconcept biedt een antwoord op de veranderende behoeften en verwachtingen van de klant”, klinkt het bij Carrefour. “Die hecht steeds meer belang aan versheid, kwaliteit en authentieke smaken, maar wil zich ook van tijd tot tijd een pleziertje gunnen.”

Daarom voorziet de keten een assortiment glutenvrije en dieetwaren, naast biologische producten en spijzen uit de wereldkeuken. De supermarkt wordt uitgebaat door een zelfstandige franchisehouder en zal daardoor ook op zondag open zijn van 8 tot 20 uur.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?