20211027 1773 Proximustoren

| 20211027 1773 Proximustoren

Proximus en Immobel bereiken akkoord over herontwikkeling hoofdzetel Proximus

ADD
© BRUZZ
15/03/2022

Proximus en Immobel hebben een bindend akkoord bereikt over de herontwikkeling van de hoofdzetel van Proximus in Brussel. Dat meldt het telecombedrijf zelf in een persbericht.

Proximus bevestigt vandaag dat het beslist heeft om samen te werken met bouwpromotor Immobel voor het ontwerp en de uitvoering van zijn renovatie-en herontwikkelingsplannen voor de Proximus-kantoortorens in de Noordwijk. Op 14 maart werden bindende overeenkomsten ondertekend waardoor de volgende stappen in het project kunnen worden gezet.

De werken zouden begin 2024 van start gaan en eind 2026 voltooid zijn. Het gerenoveerde gebouw zal niet alleen door Proximus, maar ook door andere bedrijven worden gebruikt en zal ook woonruimten, openbare accommodatie en winkels bevatten.

'Heropleving Noordwijk'

"Het akkoord is een belangrijke stap in de ambitie van Proximus om zijn werkplek opnieuw uit te vinden zodat medewerkers slimmer kunnen werken, anders gaan samenwerken en innoveren," klinkt het in een persbericht. "Het project moet ook een bron van inspiratie vormen en van wederzijds contact tussen collega's, partners en klanten."

"In een context waarin hybride vormen van werken steeds belangrijker worden, is het de bedoeling een digitale campus in Brussel te creëren die klaar is voor de toekomst en verbonden is met een nationaal netwerk van lokale 'hubs'."

"Het project zal toelaten de Proximus-medewerkers de best mogelijke werkomgeving te bieden, het bedrijf stimuleren om gedurfde milieudoelstellingen te halen en bij te dragen tot de heropleving van de Brusselse Noordwijk."

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni