WhatsApp Image 2022-04-04 at 13.34.16

| Het vaccinatiepunt op het Flageyplein in Elsene werd maandagochtend weggehaald.

Gezien: Vacci-punten verdwijnen uit het straatbeeld

EC
© BRUZZ
04/04/2022

Wie nog een coronavaccin wil krijgen in Brussel, zal daar niet meer voor terechtkunnen in de containers in het straatbeeld. De Gemeenschappelijke Gemeenschapscommissie verkleint haar vaccinatie-aanbod, al blijven er wel drie vaccinatiecentra en verschillende apothekers open voor een coronaprik.

De voorbije dagen zijn een twintigtal vaccinatie-locaties in heel Brussel opgeruimd, waaronder de vaccinatiecentra van Ukkel, Sint-Pieters-Woluwe en het Militair Hospitaal, maar ook lokale antennes zoals op het Flageyplein in Elsene of in het treinstation Brussel-Centraal. Voortaan telt Brussel nog drie vaccinatiecentra in Vorst, Molenbeek en de Stad Brussel, met het centrum Pacheco bij de Kruidtuin. Bij enkele apothekers en huisartsen kunnen mensen zich ook nog laten vaccineren.

Ook de testcentra verdwijnen trouwens: aan de Heizel, Merode en in Anderlecht al sinds het weekend, in het treinstation van Brussel-Zuid pas na de paasvakantie. Mogelijk wordt de testcapaciteit weer uitgebreid in de zomermaanden, zei coronacrisismanager Inge Neven eerder aan BRUZZ.

Je kunt de locaties van alle vaccinatie- en testcentra terugvinden op de website coronavirus.brussels.

Gezien

Moedergans die haar kuikens door de Wetstraat loodst of een parkeerticket tot 2110. Stadsbeelden met een verhaal, quoi. Gemaakt door redacteurs of ... door u naar redactie@bruzz.be gestuurd.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni