VUB opent vaccinatiecentrum op campus in Etterbeek

© Ivan Put
| Geïnteresseerden nemen een foto van de informatie op de vaccinatiebus (archiefbeeld).

De Vrije Universiteit Brussel wil haar steentje bijdragen aan de vaccinatiecampagne in de hoofdstad en opent daarom een vaccinatiecentrum op haar campus in Etterbeek. Vanaf 16 september om 15u kunnen studenten, academici, medewerkers en campusbezoekers langskomen voor een prik van het Johnson & Johnson vaccin. Later deze maand opent ook nog een vaccinatiebus op de campus Jette.

Het vaccinatiepunt wordt op de campus Etterbeek ingericht in de containers voor het Braemgebouw, naast gebouw B. Wie zich wil laten vaccineren kan er zonder afspraak terecht op specifieke dagen en uren. De hele VUB-gemeenschap en hun familieleden, maar ook Brusselaars kunnen zich er gratis laten vaccineren.

Op maandag 22 september zullen Dirk Devroey, VUB-decaan faculteit geneeskunde en farmacie, Marc Noppen CEO UZ Brussel en Jolien Van Lersberghe VUB-geneeskundestudent en studentenvertegenwoordiger om 11u aanwezig zijn om het vaccinatiepunt officieel in te huldigen en zetten zij ook zelf vaccins.

Op de campus Jette zal de VUB op maandag 27 september, bij de kick-off van het studentenjaar en op dinsdag 5 oktober een vaccinatiebus laten komen. De openingsuren zijn terug te vinden via www.vub.be/coronavirus#laat-je-vaccineren.

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?