Bloedsporen aangetroffen in huis in Peru waar vermiste Natacha nog feestje bijwoonde

natacha_de_crombrugghe.jpg
© Facebook
| Natacha de Crombrugghe
© Facebook
| Natacha de Crombrugghe

De Peruviaanse autoriteiten hebben donderdag gezegd dat er bloedsporen zijn gevonden in een huis in het district Cabanaconde, waar de Belgische Natacha de Crombrugghe de dag voor haar verdwijning nog een feestje had bijgewoond. Er zijn verder geen verdachte elementen ontdekt en het is nog niet duidelijk of de bloedsporen van de vermiste vrouw zijn, melden Peruviaanse media.

De onderzoekers hebben niet gespecifieerd in welk deel van het huis de bloedsporen gevonden zijn. Sinds midden juni probeert een team van onderzoekers uit Lima na te gaan of de verdwijning van Natacha de Crombrugghe van criminele aard zou kunnen zijn. Volgens een nieuw spoor was de jonge vrouw van het district Cabanaconde naar Caylloma gereisd, waar zij op 24 januari voor het laatst was gezien.

De 28-jarige vrouw uit Brussel verdween op 24 januari toen ze vanuit een hostel in het dorpje Cabanaconde alleen vertrokken zou zijn voor een trektocht door de Colca Canyon, een diepe uitgestrekte kloof in het zuiden van het land.

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?