Vrienden verdwenen Natacha organiseren mars in Zoniënwoud

© Facebook
| Natacha de Crombrugghe

Zondag organiseren vrienden van de in Peru vermiste Natacha de Crombrugghe (28) een ‘Mars van de hoop’ aan Drohme, bij het Zoniënwoud. Na vier maanden zoeken is er nog altijd geen spoor naar de jonge vrouw.

De wandeling gaat op zondag 22 mei om 11 uur van start aan Drohme, aan de Hippodroom van Bosvoorde. Met de wandeling willen de organisatoren de ouders van Natacha zowel moreel als financieel een hart onder de riem steken.

“Daarom vragen de organisatoren de deelnemers om ten minste 10 euro te storten," staat te lezen op de Facebookpagina van het event. “Wij rekenen op uw goede trouw en solidariteit,” klinkt het. “Groen is de kleur van de hoop en brengt geluk. (…) Daarom vragen wij u om tijdens deze mars groene kleding te dragen.”

De organisatoren vragen om in te schrijven via Facebook alvorens deel te nemen aan een wandeling van 5 of 10 kilometer in het Zoniënwoud.

Natacha werd voor het laatst gezien in Peru op 24 januari. Reddingswerkers en vrijwilligers kamden de hele Colcavallei uit, maar zonder resultaat. Volgens de plaatselijke politie werd Natacha het slachtoffer van de onvoorspelbare natuur. Haar ouders zijn al een hele poos ter plekke om druk te zetten op het onderzoek. Ze denken dat hun dochter in handen viel van iemand met slechte bedoelingen.

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?