Ouders van Natacha reizen opnieuw naar Peru om onderzoek voort te zetten

© Facebook
| Natacha de Crombrugghe.

Sabine en Eric de Crombrugghe, de ouders van Natacha, keren terug naar Peru. Daar zijn ze nuttiger bij de zoektocht naar hun verdwenen dochter, klinkt het.

De twee ouders die zich voorbereiden om deze week opnieuw te vertrekken naar de Andes, lijken vastberaden. "Hoe dan ook, we kunnen hier ons leven niet terugkrijgen, professioneel noch sociaal. We hebben maar één obsessie," zegt Natacha's moeder in een interview met Le Soir.

"Sinds we terug zijn, volgen we het nieuws niet meer. Onze enige zorg is nieuws over Natacha te hebben en alles te doen om haar te vinden. We zullen daar veel nuttiger zijn dan hier, waar we niet weten wat er aan de hand is," vervolgt ze.

Het echtpaar uit Linkebeek is al eerder naar Peru gegaan, in het bijzijn van de consul en de Belgische ambassadeur. Begin maart keerden ze terug naar België.

Natacha verliet België op oudejaarsavond en kwam op 24 januari in Cabanaconde aan met de ambitie om de volgende dag in haar eentje een trektocht te beginnen. Er werd tot vandaag geen enkel spoor van haar gevonden.

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?