Brussels gerecht zoekt verdachte van reeks inbraken

© Parket van Brussel
| Het gaat om een man die tussen 25 en 30 jaar oud is, ongeveer 1m70 lang en normaal tot stevig gebouwd.

Het Brusselse gerecht is op zoek naar een mogelijke verdachte van een reeks inbraken in Ukkel, Watermaal-Bosvoorde en Oudergem. Voor die man is nu een opsporingsbericht verspreid.

Het gaat om een reeks inbraken die tussen 9 juli en 21 augustus 2019 plaatsvonden in de gemeenten Ukkel, Watermaal-Bosvoorde en Oudergem. Op bewakingsbeelden die bij die feiten gemaakt zijn, is een man te zien die in aanmerking komt als verdachte. Het gaat om een man die tussen 25 en 30 jaar oud is, ongeveer 1m70 lang en normaal tot stevig gebouwd.

Hij spreekt Frans en op het ogenblik van de feiten had hij een stoppelbaard en droeg hij donkere kledij. Meestal had hij een pet of een muts op. De man kwam ook rustig over en wandelde op een nonchalante wijze. Wie meer informatie heeft over de inbraken of de verdachte, kan de politie contacteren via het gratis nummer 0800/30.300 of via het formulier op de website van de federale politie: https://www.politie.be/5998/nl/opsporingen/gezocht/onbekende-verdachten/woninginbraken. Discretie wordt daarbij verzekerd.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?