Gewonde bij schietpartij vlak bij Noordstation

© Maarten Verdoodt
Updated: 08-07-2019 - 16:47

Afgelopen nacht is er een gewonde gevallen bij een schietpartij in Schaarbeek, vlakbij het Noordstation. Het slachtoffer is niet in levensgevaar.

Kort voor 2 uur vannacht werden er verschillende schoten gelost. Toen de politie ter plaatse kwam, troffen de inspecteurs een 22-jarige man die gewond was aan het been. Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis voor verzorging, maar verkeert niet in levensgevaar. Op de plaats van het schietincident werden verschillende hulzen aangetroffen.

“Het parket heeft verschillende onderzoeksdaden bevolen, waaronder het nakijken van de beelden van de bewakingscamera’s”, zegt Denis Goeman van het Brusselse parket. “We hebben ook een ballistisch expert aangesteld en de technische recherche van de federale politie is ter plaatse gegaan voor onderzoek. De precieze omstandigheden van de feiten zijn niet gekend.”

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?