Politie Montgomery rolt drugsbende op die cannabisplantages uitbaatte

© PhotoNews

De lokale politie van de zone Montgomery (Etterbeek, Sint-Lambrechts-Woluwe, Sint-Pieters-Woluwe) heeft deze week een drugsbende opgerold die verantwoordelijk was voor zes cannabisplantages. Dat meldt het Brusselse parket.

De politie was de bende al enige tijd op het spoor en op 13 maart vielen speurders binnen op tien verschillende adressen. Daarbij werden negen personen opgepakt, van wie er uiteindelijk vier te beschikking werden gesteld van de onderzoeksrechter.

De plantages stonden in verschillende gezinswoningen in Sint-Lambrechts-Woluwe, Sint-Pieters-Woluwe en Evere, waren professioneel uitgerust en telden verschillende duizenden cannabisplanten.

Bij de operatie nam de politie niet alleen de cannabisplanten in beslag, maar ook al het materieel dat een optimale uitbating van de plantages toeliet.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?