Politie zoekt getuigen steekpartij Zuidstation

Op deze plek gingen twee jonge mannen van Afghaanse origine met elkaar op de vuist. Eén van hen kreeg daarbij twee messteken in de borst.

Twee weken geleden gingen twee jonge Afghanen met elkaar op de vuist aan het Zuidstation. Eén van de twee mannen kreeg daarbij twee messteken in de borst. De politie zoekt nu getuigen.

De feiten dateren van zondag 9 september, toen in de namiddag rond 15.35 uur een vechtpartij losbarstte op de Fonsnylaan in Sint-Gillis, tegenover een Delhaize, vlak naast het Zuidstation.

De vechtpartij ontstond tussen twee mannen van Afghaanse origine van 19 en 21 jaar oud, meldt de federale politie. Eén van hen kreeg twee messteken in de borst. De politie kon een verdachte arresteren en vraagt nu dat getuigen zich melden.

Op het ogenblik van de vechtpartij zouden er heel wat mensen in de buurt geweest zijn. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via 0800 30 300 of opsporingen@police.belgium.eu.

Fonsnylaan
De Fonsnylaan in Sint-Gillis.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

OPROEP: Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en wie weet win jij een van onze 10 prijzen! Neem nu deel..

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?