Steekpartij met drie gewonden na ruzie voor een plaats op een bankje

© Google
| De Stalingradlaan
Updated: 05-08-2019 - 14:57

Bij een steekpartij aan de Stalingradlaan in Brussel zijn zondagavond niet twee maar drie personen gewond geraakt. Dat meldt het Brusselse parket. De drie gewonden werden overgebracht naar het ziekenhuis voor verzorging maar verkeerden niet in levensgevaar.

"De feiten zouden plaats gevonden hebben nadat één van de slachtoffers, A., geboren in 1982, te horen had gekregen dat hij niet mocht gaan zitten op een publieke bank," zegt parketwoordvoerster Willemien Baert.

"De verdachte, M.M., geboren in 1983 heeft A. daarop meerdere messteken toegebracht ter hoogte van de rug. De derde persoon, D, geboren in 1980, zou een steekwonde in zijn been hebben gekregen." Ook M.M. raakte bij het incident gewond en werd, net als de twee andere gewonden, naar het ziekenhuis gebracht.

"We hebben een opsporingsonderzoek geopend om de exacte omstandigheden van het voorval na te gaan", aldus nog het parket. "Daartoe werden verschillende onderzoeksdaden bevolen. Zo zullen onder meer de beelden van de bewakingscamera's geanalyseerd worden."

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?