Van Eyken en vrouw vrijgelaten na verhoor

© De Redactie
| Christian Van Eyken
Updated: 09-11-2018 - 11:51

Christian Van Eyken en zijn echtgenote zijn vrijgelaten na verhoor. Het pasgetrouwde koppel, dat zich vanaf maandag samen moet verantwoorden voor de moord op de toenmalige echtgenoot van de vrouw, werd gisteren opgepakt en urenlang ondervraagd in een onderzoek naar sabotage.

Enkele maanden geleden raakte een dvd met bewijsmateriaal in het moordonderzoek vernield. Het parket opende een gerechtelijk onderzoek en ging gisteren over tot de ondervraging van de twee moordverdachten.

“Er zijn gisteren verschillende verhoren uitgevoerd”, zegt Denis Goeman van het Brusselse parket. “Voorlopig is er niemand in verdenking gesteld. De twee werden na verhoor vrijgelaten.”

Niet alleen Christian Van Eyken en zijn echtgenote zijn gisteren ondervraagd in het onderzoek naar de mogelijke sabotage van een dvd met bewijsmateriaal, maar ook advocaten werden gisteren verhoord.

“Iedereen die de dag dat die dvd-lezer is uitgebrand aanwezig was op de griffie, werd verhoord”, valt te horen op het parket. “Niemand is tot hiertoe in verdenking gesteld. Het onderzoek gaat intussen voort.”

 

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.
Lees ook

Nieuws uit Brussel in je mailbox?