| Zuidlaan.

Verdachte aangehouden na dodelijke steekpartij aan Zuidlaan

© Chris Verhaeghe
05/05/2023

De 35-jarige vrouw die donderdag werd opgepakt na de dodelijke steekpartij aan de Zuidlaan in Brussel is door de onderzoeksrechter aangehouden op verdenking van doodslag, dat meldt het Brusselse parket. De vrouw werd overgebracht naar de gevangenis en verschijnt volgende week voor de raadkamer.

De politie werd in de nacht van woensdag op donderdag opgeroepen voor een steekpartij in een appartement langs de Zuidlaan in Brussel. Eenmaal ter plaatse trof de politie het lichaam van een 30-jarige man aan. Het slachtoffer was met messteken om het leven gebracht. De politie kon ter plekke een verdachte oppakken. Het zou gaan om de 35-jarige partner van het slachtoffer.

Het parket opende een gerechtelijk onderzoek naar de feiten, stelde een wetsdokter aan en stuurde de technische recherche van de federale politie ter plaatse voor een sporenonderzoek.

"De 35-jarige vrouw werd vrijdag voorgeleid bij de onderzoeksrechter, die haar in verdenking stelde voor doodslag”, zegt Martin François van het Brusselse parket. “Ze werd aangehouden.” De vrouw verschijnt volgende week voor de raadkamer, die moet beslissen over haar verdere aanhouding.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni