Autosalon: 'Betere start dan twee jaar geleden'

© PhotoNews

Het autosalon is goed begonnen, vindt organisator Febiac. "De cijfers zijn nog niet definitief, maar we hebben al zeker meer bezoekers dan bij de start twee jaar geleden", zegt woordvoerder Joost Kaesemans.

De 97ste editie van het autosalon van Brussel opende zaterdag de deuren voor het grote publiek. Deze editie is - zoals altijd in de onpare jaren - een salon voor personenwagens, gemotoriseerde tweewielers en lichte bedrijfsvoertuigen, een zogenaamd "klein" autosalon.

In vergelijking met het vorige "klein" salon twee jaar geleden, zijn er op de eerste dag meer bezoekers naar Brussels Expo getrokken. Volgens Kaesemans gaat het richting 45.000.

Zaterdagochtend leek het even mis te gaan toen de stroom uitviel in de hallen, maar dat probleem was na enkele minuten al van de baan.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?