| Elektrische deelsteps van Bolt.

Het mobiliteitsplatform Bolt viert donderdag zijn eerste verjaardag op de Brusselse markt met de lancering van een nieuw deelvoertuig. Na elektrische steps en autoritten met chauffeurs brengt Bolt 900 e-bikes naar de hoofdstad.

Door de nieuwe service van Bolt biedt het platform zijn gebruikers diensten aan voor korte, middellange en lange afstanden. Met elektrische steps, elektrische fietsen en een rittendienst profileert Bolt zich als de meest complete multimodale mobiliteitsspeler in België. De 900 e-bikes die vanaf donderdagochtend in het Brusselse straatbeeld zullen opduiken, zijn onderdeel van de uitbreidingsplannen van Bolt. Dit jaar wil het Estse bedrijf in heel Europa 16.000 elektrische fietsen inzetten.

Fietsen uit recycleerbaar aluminium

Het lichtgroene frame met het zwarte mandje kenmerken de e-bikes van Bolt. De snelheid van de fietsen is beperkt tot 25 kilometer per uur. De fietsen beschikken over lekvrije banden en stevige trommelremmen. Een functioneel dashboard geeft de snelheid of het batterijniveau weer. De fiets bestaat uit honderd procent recycleerbaar aluminium.

"We zijn enorm enthousiast om onze verjaardag in Brussel te vieren met de lancering van onze elektrische deelfietsen. Onze fietsen en steps zijn ontworpen om functionaliteit en gemak te combineren, zonder in te boeten op veiligheid", vertelt Oualid Benhammadi, Country Manager Micromobiliteit bij Bolt.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni