Brusselse Velofixer is fietswinkel van het jaar

1664 velofixer 1664 velofixer
© Saskia Vanderstichele
| Velofixer op de Anspachlaan, in de voetgangerszone.
© Saskia Vanderstichele
| Velofixer op de Anspachlaan, in de voetgangerszone.

Afgelopen vrijdag werden tijdens de fietsbeurs Velofollies de beste Belgische fietsondernemers bekroond tijdens de uitreiking van de BeBike Awards. De Brusselse Velofixer kwam als winnaar uit de bus.

Deze fietswinkel, gevestigd in het hart Brussel, heeft zonder moeite de jury van de fietsbeurs kunnen bekoren. "Amor Mistiaen (de man achter Velofixer, red.) leidt zijn jong en gedreven team op een zeer natuurlijke manier. Het diverse en meertalige publiek maakt de opdracht er niet makkelijker op," klonk het bij de jury.

"Daarnaast klopt het volledige plaatje van de winkel, die op alle vlakken hoog scoort. Wij kijken naar alles voor deze categorie: inrichting, service, klantvriendelijkheid, after sales, digitalisatie,… Maar net die extra persoonlijkheid die ook naar boven komt in de winkel zorgde ervoor dat Velofixer de bovenhand haalde."

Onlangs moest Velofixer nog, als slachtoffer van het eigen succes, een fietswinkel in Flagey sluiten. “Sinds de eerste opening heb ik geen vakantie meer kunnen nemen, ik kan mijzelf ook niet in twee splitsen en beide winkels evenveel aandacht geven," klonk het toen.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?