David Stevens, Cathy Macharis en Hajo Beeckman.

David Stevens, Cathy Macharis of Hajo Beeckman mobiliteitspersoonlijkheid 2020

KH
© BRUZZ
15/12/2020

Fietsflik David Stevens, mobiliteitsprofessor Cathy Macharis (VUB) en verkeersanker Hajo Beeckman maken dit jaar kans op de titel 'mobiliteitspersoonlijkheid van het jaar'.

Elk jaar organiseert het netwerk duurzame mobiliteit een verkiezing van de mobiliteitspersoonlijkheid van het jaar. De drie genomineerden zijn dit jaar David Stevens, Cathy Macharis en Hajo Beeckman.

Stevens is hoofd van de Brusselse fietsbrigade en actief voorvechter van een leefbaarder verkeer. Macharis is professor aan de VUB en experte in duurzame logistiek en mobiliteit. Beeckman ten slotte is verkeersanker en mobiliteitsspecialist bij de VRT.

De voorbije jaren ging de titel onder meer naar de Brusselse Annekatrien Verdickt van Filter Café Filtré (in 2018) en de Leuvense mobiltiteitsadviseur Tim Asperges (2019).

Wie uiteindelijk mobiliteitspersoonlijkheid 2020 wordt, bepaalt een stemming via de website van het netwerk. Stemmen kan vanaf deze 15 december tot 10 januari.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel , Mobiliteit , David Stevens , Cathy Macharis , hajo beeckman , mobiliteitspersoonlijkheid van het jaar

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni