Gezien: in Sint-Joost belanden deelsteps echt overal

© Matteo Navarro via Facebook

Op sociale media circuleren beelden van deelsteps die op de meest gekke plekken zijn beland in Sint-Joost, de eerste Brusselse gemeente die deelsteps grotendeels bant.

Zo wordt een deelstep achter een elektriciteitscabine geparkeerd. Een andere deelstep van Lime belandde in een container, nog een andere deelstep kwam terecht op het dak van een bushokje naast de Sint-Joostkerk.

Sint-Joost-ten-Node was de eerste Brusselse gemeente die een ruime maand geleden aankondigde deelsteps grotendeels te willen bannen. Burgemeester Emir Kir (PS) besliste om het parkeren van deelsteps slechts in vier afgebakende zones toe te laten.

Heb je zelf een deelstep op een bizarre plek gezien? Stuur je foto's naar redactie@bruzz.be.

Gezien

Moedergans die haar kuikens door de Wetstraat loodst of een parkeerticket tot 2110. Stadsbeelden met een verhaal, quoi. Gemaakt door redacteurs of ... door u naar nieuws@bruzz.be gestuurd.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?