Ongeval Naamsepoorttunnel zorgt voor files op de kleine Ring

© PhotoNews
| Naamsepoort, Waterloolaan en Gulden Vlieslaan op de Kleine Ring.

De Naamsepoorttunnel was een tijdlang afgesloten richting Basiliek, door een ongeval op de rechterrijstrook. Daarbij is een man op een scooter gewond geraakt, meldt de politie. De man is bij bewustzijn naar het ziekenhuis gebracht. Ondertussen is de rijstrook weer vrijgegeven.

Het ongeval gebeurde omstreeks 18.35, in de Naamsepoorttunnel richting Koekelberg. Daarbij waren twee wagens en een scooter betrokken.

"De motorrijder is gewond geraakt aan het been. De hulpdiensten zijn gearriveerd en hebben de man bij bewustzijn naar het ziekenhuis gebracht," zegt Ilse Van de Keere van de politiezone Brussel-Hoofdstad/Elsene.

Door het ongeval zijn er lange files ontstaan op de kleine Ring in Brussel. Ondertussen is de tunnel weer vrijgegeven, meldt Brussel Mobiliteit.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?