OPROEP: heb jij tijdens de lockdown de fiets (her)ontdekt?

© Bart Dewaele
| De fiets was voor freelance-journaliste Leslie Doumerc een uitlaatklep tijdens de coronacrisis.

Fietsenwinkels werden leeggekocht, de koersbroek deed zijn intrede in het straatbeeld en kilometers extra fietspad werden aangelegd. De lockdown betekende een terugkeer van de fiets in Brussel. Wij willen nieuwe Brusselse fietsers op weg helpen.

Ben jij een van die Brusselaars die hun tweewieler hebben (her)ontdekt? Maar voel je je, nu veel ander verkeer weer teruggekeerd is in de straten, toch nog wat onzeker op de fiets? Of weet je niet zo goed waar je precies de mooiste routes vindt? Dan willen we jou helpen.

Kgbbc-9nDlKbKn_2.jpg
Koen De Koker.

We sturen je samen met Koen De Koker, ex-profwielrenner, zanger, stadsgids en kleurrijk Brusselaar, op pad om per fiets de mooiste plekken in en rondom Brussel te verkennen. Onderweg geeft hij praktische tips en beantwoordt alle vragen die je nog zou kunnen hebben over je nieuwe hobby. Als op en top Bourgondiƫr weet Koen uiteraard perfect waar jullie onderweg stoppen voor de bevoorrading.

  • Laat je gegevens achter in het formulier hieronder en wij nemen contact met je op.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?