Swapfiets vanaf nu beschikbaar in alle Brusselse gemeenten

© Sawpfiets

Fietsverhuurbedrijf Swapfiets breidt deze maand uit naar Laken, Sint-Agatha-Berchem, Evere en Watermaal-Bosvoorde. Daarmee is Swapfiets in heel het Gewest beschikbaar.

Het Nederlandse bedrijf Swapfiets is sinds november 2018 ook in Brussel beschikbaar. Voor een prijs van 17,5 euro per maand - 15 euro voor studenten - kunnen Brusselaars de fiets met blauwe banden huren. Herstellingen en onderhoud zijn inbegrepen in die prijs. Swapfiets lanceerde ook een elektrische fiets, die 75 euro per maand kost.

Maar Swapfiets was nog niet in heel het gewest beschikbaar. Daar komt nu verandering in, want het bedrijf breidt uit naar Laken, Sint-Agatha-Berchem, Evere en Watermaal-Bosvoorde. "Er was grote vraag naar Swapfiets van potentiële klanten die net buiten het huidige servicegebied wonen", aldus country operations manager in België Thomas Schiltz.

Na een half jaar aanwezigheid in Brussel telde Swapfiets 500 abonnees. Vandaag telt Swapfiets 1.500 klanten in Brussel.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?