Verkeerstoestand in Brussel blijft chaotisch

EDB
© BRUZZ
25/11/2021

Hoewel er opnieuw gereden wordt in de Belliardtunnel en de Wetstraat, blijft de verkeerssituatie in Brussel er erg moeilijk. "Vermijd Brussel indien mogelijk." Ook morgenochtend wordt er opnieuw hinder verwacht door actievoerende Uber-chauffeurs.

De betoging van de Uber-chauffeurs loopt op haar einde, maar toch is de verkeershinder nog voelbaar. Rond 17 uur liet Ilse Van de Keere van politiezone Brussel Hoofdstad Elsene weten dat de verkeersproblemen stilaan wegebben, maar nog niet opgelost zijn. "In de Belliardtunnel en de Wetstraat wordt opnieuw gereden. Maar als mensen niet in de buurt van de Kleine Ring moeten zijn, is het nog steeds beter dat ze er met de auto voorlopig niet komen."

Ondanks de heropening van de Belliardtunnel en de Wetstraat, is er nog steeds sprake van grote verkeershinder, laat Inge Paemen van Brussel Mobiliteit weten. "Het verkeer draait volledig in de soep. De tunnels op de as Tervuren en Wetstraat richting centrum blijven op politiebevel nog dicht." Ook de tunnels tussen Madou en Troon richting Zuidstation blijven voorlopig dicht.

Ook morgen wordt er mogelijk nog verkeershinder verwacht, want de Uber-chauffeurs hebben al laten weten morgenochtend vanaf 6 uur 's opnieuw actie te willen voeren.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni