Vlaams Belang Brussel deelt 'stressballetjes' uit in actie tegen Good Move

SD
© BRUZZ
20/10/2022

De Brusselse afdeling van het Vlaams Belang deelde deze ochtend 'stressballetjes' uit aan automobilisten op het kruispunt tussen de Wetstraat en de Regentlaan. Op de balletjes stond te lezen 'Good Move = No Move'.

"Sinds de invoering van het gewestelijke circulatieplan ‘GoodMove’ is er nog nooit zoveel file geweest, het is elke dag een georganiseerde chaos voor wie zich in de hoofdstad wil verplaatsen," zegt Dominiek Lootens-Stael, fractieleider voor het Vlaams Belang in het Brussels Parlement.

“Het zogeheten GoodMove-plan is uitgedraaid op een NoMove. Brussel stond stil en staat vandaag nog steeds stil, en dat zo mogelijk op meer plaatsen dan voorheen," zegt ook afdelingsvoorzitter en senator Bob De Brabandere.

"Voor het Vlaams Belang moet er aandacht zijn voor een mobiliteitsbeleid voor álle Brusselaars, of ze zich nu met de wagen, het openbaar vervoer, de fiets of te voet verplaatsen."

Good Move

Good Move is het mobiliteitsplan van de Brussels gewest dat stapsgewijs in verschillende gemeenten wordt ingevoerd. Het plan heeft zijn voor- en tegenstanders.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni