Voetganger aangereden in Kuregem

© BRUZZ
| De aangereden vrouw verkeert niet in levensgevaar.

Een vrouw is woensdagochtend betrokken geraakt bij een verkeersongeval in Kuregem. Op foto's is te zien hoe het slachtoffer op het zebrapad ligt, maar de precieze omstandigheden van het ongeval zijn nog niet duidelijk. De vrouw is overgebracht naar het ziekenhuis, maar verkeert niet in levensgevaar.

De vrouw werd aangereden in de Brogniezstraat in Kuregem, op het kruispunt met de Onderwijsstraat, vlak bij het Zuidstation. Het slachtoffer kwam onder de auto terecht, vlak na een bocht. De vrouw werd naar het ziekenhuis overgebracht, maar is buiten levensgevaar.

Volgens een getuige werd het slachtoffer aangereden op het zebrapad, maar de politie kan dat nog niet bevestigen. Op foto's is alvast te zien dat het slachtoffer verzorgd wordt op het zebrapad.

Het is op dit moment nog niet duidelijk of de bestuurder te snel reed. Volgens de politie zijn er voorlopig geen aanwijzingen dat de bestuurder onder invloed reed.

Dit artikel kwam tot stand dankzij een tip van een lezer. Nieuws melden kan via Whatsapp (0489-988.988) of via het formulier op onze website.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?