Fotowedstrijd Recyclart wil Brussels by night vastleggen

20181220_Recyclart fotowedstrijd Nachtvolk

Recyclart organiseert met behulp van de VGC de nieuwe fotowedstrijd Nachtvolk. Iedereen kan een foto insturen, zolang de elementen 'mens', 'nacht' en 'Brussel' maar in het beeld verwerkt zitten.

Nog tot dertien februari kan je je beelden insturen. Daarna worden de mooiste werken twee weken lang tentoongesteld in de Ravensteingalerij. Van 16 tot 31 maart kan je daar terecht om de winnaars te aanschouwen.

Naast de expositieruimte, is er voor de winnaars bovendien een mooie geldprijs weggelegd. De winnende fotograaf krijgt 1500 euro voor zijn of haar foto. De tweede en derde prijs zijn respectievelijk 1000- en 500 euro.

Wie de prijs in ontvangst mag nemen, wordt beslist door een zevenkoppige jury. Fotografen Max Pinckers en Vincen Beeckman, een van de sterkhouders achter Recyclart, zetelen daarin. Maar ook BRUZZ-journaliste Sophie Soukias velt haar oordeel over de ingezonden foto's, samen met de andere fotografiekenners.

Meer informatie, en het volledige wedstrijdreglement vind je op de website van Recyclart.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?