VUB-studenten zetten academiejaar feestelijk in met Kick-Off

© VUB
| Een heleboel DJ’s strooien morgen tussen 12 en 20 uur met beats aan de grasvelden op de campus in Etterbeek. Ook een paar BRUZZ-dj’s zullen er het beste van zichzelf geven (archief).

Op de campus van de Vrije Universiteit Brussel (VUB) in Etterbeek vindt morgen de jaarlijkse Kick-Off plaats. Tussen 12 en 20 uur zullen ongeveer 7.000 studenten genieten van muziek van verschillende dj-sets, met daarbij ook enkele BRUZZ-dj’s. Voor de waaghalzen is er een death ride geïnstalleerd. ’s Avonds kunnen studenten samen de nacht induiken met een TD in het BSG-gebouw.

De VUB Kick-Off is aan zijn tiende editie toe. Een heleboel dj’s strooien morgennamiddag met beats aan de grasvelden op de campus in Etterbeek. Ook een paar BRUZZ-dj’s zullen er het beste van zichzelf geven.

Daarnaast staan er nog tal van andere activiteiten op het programma. Zo voorziet de organisatie een aantal springkastelen, maar wil het ook de durvers aan hun trekken laten komen met een heuse death ride. En je kan gaan kijken naar een demonstratie van meervoudig Belgische BMX-kampioen Barre Neirynck. De studenten kunnen daarna samen de nacht induiken met een TD in de feestzaal van het BSG-gebouw.

Verenigingen

De VUB noemt de Kick-Off wel meer dan alleen maar feesten en muziek. “Het is het ideale moment voor de verschillende Brusselse verenigingen en organisaties om zich voor te stellen aan het nieuwe publiek", zegt hun persverantwoordelijke Sicco Wittermans. "Zo wil de universiteit haar studenten een zo breed mogelijk beeld geven van alle mogelijkheden en diensten op en naast de campus."

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?