| Deze cluster van 6 kantoorblokken staat te koop vanaf 4.875 euro.

Een oud kantoor van de NAVO kopen? Dat kan vanaf 4.650 euro

EC
© BRUZZ
30/08/2019

Een oud NAVO-kantoor inrichten als klaslokaal of sportclub? Dat kan, want de kantoorblokken van het voormalige NAVO-kwartier in Haren staan te koop op een veiligsite. Voor een cluster van enkele containers lopen de prijzen op van 4.650 euro tot meer dan 32.000 euro.

Het gaat om 73 kantoormodules die dienden als bijgebouw aan het oude NAVO-hoofdkwartier in Haren. Naarmate de NAVO verder uitbreidde, werd het hoofdgebouw namelijk te klein voor alle diplomaten en militairen van die nieuwe lidstaten. Enkele containers dienden als oplossing om iedereen toch een bureau te geven.

Sinds mei vorig jaar is de hoofdzetel verhuisd naar een gloednieuw en groter gebouw aan de overkant van de straat, in Evere. Dus krijgt de oude site nu een nieuwe invulling: het Belgische leger zet er zijn hoofdzetel vanaf 2024.

32.500 euro

Daarvoor mogen de containers blijkbaar aan de kant, zo schrijf Het Nieuwsblad. De blokken hangen vast aan het hoofdgebouw, maar ze zijn ondertussen wat afgeleefd. Veilinghuis Moyersoen neemt de verkoop op zich. De prijzen beginnen vanaf 4.625 euro voor een eenheid van zes kantoorblokken, tot 32.500 euro voor een cluster van 34 blokken.

Voorlopig is er nog geen enkel bod uitgebracht. Bieden kan nog tot 10 september.

Navo-hoofdkwartier Evere in 2004

| Het oude Navo-hoofdkwartier in Haren

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Haren , Politiek , NAVO , veiling

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni