'Een strand op het Flageyplein'

Strandstemming op het Flageyplein

Een strand. Dat is wat Elsene volgens Kathrine Jacobs (CDH) en Geoffroy Kensier (CDH) nodig heeft. “Het zonovergoten Flageyplein heeft nood aan een infrastructuur die jonge families kan ontvangen. De kleine waterstraaltjes daar volstaan niet. Laat ons ambitieus zijn.”

Brussel Bad loopt op zijn einde en dat inspireert sommigen. “Wij willen een gelijkaardig initiatief uit de grond stampen waarbij mensen die niet op reis gaan, het gevoel hebben dat ze toch een beetje op vakantie zijn,” zeggen Jacobs en Kensier.

Een strand op het Flageyplein lijkt daar volgens Jacobs en Kensier - beiden kandidaat voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in Elsene - de ideale oplossing voor. “Vanaf de zomer van 2019 kunnen daar ligbanken, schaduwrijke zones en een terrein voor beachvolleybal geïnstalleerd worden. Dat zal de sociale banden in de gemeente versterken.”

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

OPROEP: Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en wie weet win jij een van onze 10 prijzen! Neem nu deel..

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?