Beurzen in Brussels Expo uitgesteld door coronavirus

© PhotoNews
Updated: 07-03-2020 - 12:04

Door het coronavirus wordt de 20ste editie van vakbeurs AutoTechnica & Service Station CarWash uitgesteld naar 4 tot en met 7 oktober 2020 in Brussels Expo. Ook de data van de Made in Asia-beurs zijn opgeschoven.

"AutoTechnica wil de veiligheid, gezondheid en welzijn van exposanten, medewerkers en bezoekers kunnen blijven waarborgen", zo heet het in een persbericht.

"Wij hebben moeten vaststellen dat sommige bedrijven een richtlijn opleggen of opgelegd krijgen, waardoor deelname of bezoek aan AutoTechnica & Service Station CarWash op de geplande data niet langer mag of kan."

"Om duidelijkheid en zekerheid te bieden ruim drie weken voor aanvang van de eerste beursdag werd dus beslist om deze editie te verplaatsen en te laten doorgaan van 4 tot en met 7 oktober 2020 in Brussels Expo. De insteek en organisatie van AutoTechnica én Service Station CarWash blijven zoals voorzien, de organisatie van de beurs en alle randevenementen worden dus verplaatst naar de nieuwe data."

Ook Made in Asia-beurs uitgesteld

De Made in Asia-beurs zou hebben plaatsgevonden van dertien tot en met vijftien maart in Brussels Expo en is nu verplaatst naar september.

Het nieuws werd vrijdag door de organisatoren bekend gemaakt. Quasi alle Aziatische gasten kunnen niet naar Brussel afreizen door de veiligheidsmaatregelen die de landen hebben getroffen. De organisatoren lieten eerder deze week nog weten dat het evenement zou doorgaan zoals voorzien, maar stellen het nu toch uit.

De beurs zal plaatsvinden van dertien tot en met vijftien september. De tickets blijven geldig.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?