De Renaissance World Tour van Beyoncé zal op 14 mei 2023 ook halt houden in het Koning Boudewijnstadion in Brussel

| De Renaissance World Tour van Beyoncé zal op 14 mei 2023 ook halt houden in het Koning Boudewijnstadion in Brussel.

Beyoncé keert na zeven jaar terug naar het Koning Boudewijnstadion

© BRUZZ
01/02/2023

De Amerikaanse zangeres Beyonce gaat dit jaar op wereldtournee met haar album 'Renaissance'. Dat betekent ook een optreden in Brussel. Na zeven jaar keert ze op 14 mei terug naar het Koning Boudewijnstadion.

De geruchten van een aankomende wereldtournee deden al een hele tijd de ronde, maar nu is het officieel. Beyoncé trekt in 2023 nog met haar ‘Renaissance’-album de wereld rond. Daarover berichten verschillende media waaronder Het Laatste Nieuws en het staat ook op de website met tourdata van de Beyonce.

Op haar website kondigt Beyonce aan dat België de tweede stop is van haar ‘Renaissance-tournee’ in Europa. Daarna zal de zangeres ook nog optreden in onder andere in Nederland, Engeland, Frankrijk en Duitsland.

De laatste keer dat Beyoncé een bezoek bracht aan België was in 2016. Toen kwam ze met haar ‘The Formation World Tour’ naar het Koning Boudewijnstadion. Zeven jaar later keert ze terug naar het bekende stadion. ‘Renaissance’ heeft al verschillende records verbroken.

De nieuwe tournee is van Parkwood Entertainment en gepromoot door Live Nation. Daar zullend ook de tickets te koop worden aangeboden. Beyoncé steunt met haar inkomsten ook ondernemers in kansarmoede. Dat doet ze sinds 2013 via haar organisatie BeyGOOD.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel , Samenleving , beyoncé , koning boudewijnstation

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni