Bpost heropent Sintsecretariaat: stuur een briefje naar de Sint en krijg een cadeautje

© Belga
14/11/2022

Bpost heropent haar Sintsecretariaat. Jaarlijks worden ruim 350.000 brieven en tekeningen naar Sinterklaas gestuurd, en die krijgen allemaal een antwoord én een cadeautje terug.

Alle kinderen die een briefje adresseren aan de Grote Kindervriend, kunnen dat doen naar één adres: Sinterklaas, Spanjestraat 1, 0612 Hemel. Ook leerkrachten (3e kleuterklas en 1e, 2e en 3e leerjaar van de lagere school) kunnen samen met hun leerlingen een brief naar de Sint schrijven en eventueel kunstwerkjes toevoegen.

De Bpost-collega's die tijdelijk in het Sintsecretariaat werken, zullen er samen met de postbodes persoonlijk voor zorgen dat iedereen een antwoord krijgt.

Brieven aan Sinterklaas moeten niet gefrankeerd worden, maar de helpers vragen wel om een duidelijk adres op de achterzijde van de envelop te zetten, zodat ze zeker een antwoord kunnen sturen. Brieven die voor 29 november worden gepost, zullen voor 6 december een antwoord krijgen. Maar ook laattijdige brievenschrijvers mogen daarna nog een antwoord verwachten.

Elke briefschrijver krijgt ook een cadeautje, maar wat dat is, blijft een verrassing.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni