Bpost hervat verzendingen naar reeks internationale bestemmingen

© PhotoNews
| Postbode in Brussel.

Bpost hervat de verzending van brieven en pakjes naar in totaal 26 internationale bestemmingen. Dat heeft het postbedrijf woensdag bekendgemaakt.

Het gaat in Azië om Indonesië, India, Thailand, Maleisië, Cambodja, Vietnam, de Filippijnen, Sri Lanka, de Verenigde Arabische Emiraten, Saoedi-Arabië, Bahrein, Jordanië, Libanon en Oman. In Oceanië gaat het om Australië en Nieuw-Zeeland en in Afrika om Egypte, Marokko en Zuid-Afrika.

Vertragingen nog altijd mogelijk

In Europa gaat het om Albanië, Bosnië, Georgië, Macedonië, Kosovo, Wit-Rusland en Turkije. Vanaf vandaag kunnen er weer brieven en pakjes voor deze landen in de postkantoren worden afgegeven of in de rode bussen worden gestopt.

Door de coronacrisis en de impact op het luchtverkeer moest bpost de verzending van brieven en pakjes naar heel wat internationale bestemmingen opschorten. Sinds 12 mei is voor een groot aantal bestemmingen de dienstverlening hervat. Vertragingen zijn wel nog altijd mogelijk, aldus bpost, afhankelijk van het aantal vluchten en de beschikbare capaciteit.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?