Brand in nachtwinkel Sint-Gillis

© PhotoNews

In een nachtwinkel aan de Zuidlaan in Sint-Gillis brak er zondag rond 8u30 brand uit in een nachtwinkel. Dat meldt Walter Derieuw, de woordvoerder van de Brusselse brandweer aan Belga.

Het gebouw waarin de nachtwinkel gevestigd is, bestaat uit twee verdiepingen. De brand bleef beperkt tot de handel. De woningen op de twee bovenstaande verdiepingen werden niet getroffen. Een deskundige zal ter plaatse komen om te bevestigen of de bewoners al dan niet naar hun appartement kunnen terugkeren.

Er vielen geen slachtoffers. De zaak was leeg toen de brand uitbrak. Momenteel is de oorzaak van de brand nog niet vastgesteld. De schade in de handel is aanzienlijk waardoor deze niet onmiddellijk heropend zal kunnen worden. Om 10u30 was de brandweer nog steeds ter plaatse.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?