© Brussels Marathon

Brussel Helpt dit jaar in het teken van ‘Les Gazelles de Bruxelles’

GR
© BRUZZ
17/11/2017

Brussel Helpt, de solidariteitsactie van BRUZZ, is gisteren officieel op gang getrokken. Vanaf vandaag kan iedereen zijn goed hart laten zien door geld in te zamelen voor ‘Les Gazelles de Bruxelles’. Dat is een inclusieve loopvereniging die dankzij sport kansarmen en vluchtelingen extra kansen wil geven om zichzelf te ontplooien.

Vorig jaar stond de solidariteitsactie Brussel Helpt van BRUZZ in het teken van de Brailleliga en Indivo, twee organisaties die zich inzetten voor mensen met een beperking en alle steun goed konden gebruiken. Gulle Brusselaars brachten toen maar liefst 290.000 euro in het laatje.

Dit jaar wordt er geld gesprokkeld voor ‘Les Gazelles de Bruxelles’, ofwel een inclusieve loopvereniging die dankzij sport kansarmen en vluchtelingen extra kansen wil geven om zichzelf te ontplooien. Gisteren kwamen ze zichzelf bij Bram in de radiostudio al eens voorstellen.

Brussel Helpt 2017

Brussel Helpt is de jaarlijkse solidariteitsactie van BRUZZ in samenwerking met de Gemeenschapscentra. Dit jaar steunen we de socio-sportieve organisatie Les Gazelles de Bruxelles.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel-Stad, Samenleving, Brussel Helpt 2017

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie