Les Gazelles de Bruxelles: Mustafa Abdoulkir

VT
© BRUZZ
10/12/2017

Les Gazelles de Bruxelles is een loopgroep die kansengroepen samenbrengt. BRUZZ steunt ze met Brussel Helpt en maakt kennis met de Gazellen. Vandaag: Mustafa, 43 jaar, vrijwilliger bij Les Gazelles.

“Ik ken Les Gazelles sinds het prille begin, dus sinds 2012. Ik was toen een goede loper en ik liep ook marathons en wedstrijden. In 2013 raakte ik jammer genoeg geblesseerd aan mijn achillespees. Sindsdien mag ik niet meer lopen en zet ik me in als vrijwilliger.

Als er iets gedaan moet worden voor de Gazelles, sta ik altijd klaar. Tijdens de Park Miles, de loopwedstrijden die BRUZZ organiseert om Les Gazelles te ondersteunen, maak ik bijvoorbeeld soep.

Ik blijf me inzetten voor Les Gazelles omdat het een hechte groep is. We zijn eigenlijk een grote familie en zorgen goed voor elkaar. Ik vind het ook belangrijk om me in te zetten voor de meest kwetsbare mensen in onze samenleving, zoals vluchtelingen, daklozen en sans-papiers.”

>​ Met Brussel Helpt steunt BRUZZ dit jaar de werking van Les Gazelles de Bruxelles. Wil jij ook helpen? Kijk dan snel op www.brusselhelpt.be

Brussel Helpt 2017

Brussel Helpt is de jaarlijkse solidariteitsactie van BRUZZ in samenwerking met de Gemeenschapscentra. Dit jaar steunen we de socio-sportieve organisatie Les Gazelles de Bruxelles.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel , Samenleving , Brussel Helpt 2017 , Les Gazelles de Bruxelles

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni