Eerste klant kampeert nu al aan Apple Store

© Yasmina El Messaoudi

Zaterdag opent de eerste officiële Apple Store van het land zijn deuren voor het grote publiek. Donderdagochtend had een eerste klant al postgevat aan de Gulden-Vlieslaan. Bekijk ook enkele beelden van de nieuwe winkel, inclusief binnenbomen.

De gloednieuwe winkel op de Gulden-Vlieslaan is de allereerste winkel in eigen beheer van Apple in ons land. Fans van de elektronicagigant kijken al lang uit naar de opening. 

Een toekomstige klant heeft er zelfs twee nachtjes op het voetpad voor over. "Ik ben gek van Apple, al van kleins af aan", verklaarde hij tegen de aanwezige journalisten in gebroken Engels. "Ik probeer zoveel mogelijk winkelopeningen bij te wonen. Ik ben een beetje gek."

De Chinese student is niet aan zijn proefstuk toe, hij woonde ook al openingen bij in andere landen.

Speciaal voor de Brusselse winkel maakte Apple ook een promofilmpje met enkele Belgische striptekenaars. Dat kan u bekijken na de foto's van de persvoorstelling.

© Yasmina El Messaoudi

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

BRUZZ Magazine
deze week
deze week
  • Belarus tripping: cinema vrom the edges of Europe
  • Gabriel Rios & The Colorist Orchestra
  • Histoire de la violence: Édouard Louis vire au théâtre
  • BRUZZ in the city
  • Archief
Neem een abonnement