Eindejaarswensen van de Brusselaar opnieuw op vier grote schermen

Op vrijdagmiddag heeft de vzw Brussels Sounds Good vier grote schermen in de straten van Brussel ingehuldigd. Mensen die hun wensen onder #brusselswish op sociale netwerken posten, zien die ook op de schermen verschijnen. Het is eens een originele manier om iemand een gelukkig Nieuwjaar te wensen. De schermen zullen blijven staan tot 10 januari.

Het is ondertussen al de derde editie van 'Brussels Wish'. De reusachtige schermen bevinden zich aan de Naamsepoort, het Rogierplein, de Kunstberg en het Flageyplein. 

"De eerste doelstelling is het creëren van samenhang tussen de Brusselaars en de tweede is bij te dragen tot de internationale invloed van Brussel", verklaart Said Maliji, mede-oprichter van Brussels Wish. "Sommige mensen sturen hun wensen naar de Brusselaars en anderen sturen ze elders. Iedereen doet wat hij/zij wil."

Vorig jaar heeft 'Brussels Wish' het mogelijk gemaakt om bijna 11.400 vriendschappelijke berichten uit te wisselen in gigantisch formaat in de stad. In totaal werden er groeten uit 29 verschillende landen verspreid.

Berichten kunnen verstuurd worden via Twitter en Instagram met de hashtag #brusselswish, op de website van de operatie www.wish.brussels, de Facebookpagina brusselswish of via sms naar 0460/20 30 17. 

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Nieuws uit Brussel in je mailbox?