1739 Zonnepanelen 9

Energieleverancier Bolt aanvaardt opnieuw klanten in Brussel

CD
© BRUZZ
01/03/2023

Energieleverancier Bolt aanvaardt opnieuw klanten in Brussel. In oktober voerde het Belgische energieplatform een tijdelijke klantenstop in door de energiecrisis. "De turbulente periode is gaan liggen."

"Door de energiecrisis in combinatie met bestaande regelgeving in Wallonië en Brussel willen we als bedrijf geen risico lopen, de crisis te lijf gaan en gezond blijven groeien," zei Bolt-woordvoerster Dorien Janssens begin oktober toen de energieleverancier besloot een klantenstop door te voeren.

Vandaag aanvaardt energiebedrijf Bolt, dat gespecialiseerd is in groene stroom, opnieuw nieuwe klanten in Brussel. "De turbulente periode is gaan liggen, waardoor we de situatie geëvalueerd hebben en besloten hebben om opnieuw klanten uit het Brusselse te verwelkomen", zegt Janssens. "Bolt is van Brussel en we merken dat er in Brussel een gemotiveerde community is die zich wil aansluiten bij onze strijd voor een duurzaam stroomnetwerk en eerlijke energiecontracten. We nemen weloverwogen stappen."

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni