Feest van Tervurenlaan geannuleerd

© Website van Sint-Pieters-Woluwe
| Het Feest van de Tervurenlaan brengt jaarlijks duizenden mensen samen.

De 123e verjaardag van de Tervurenlaan wordt dit jaar niet gevierd. Omwille van de coronacrisis beslisten de gemeenten Sint-Pieters-Woluwe en Etterbeek om het jaarlijkse volksfeest te annuleren.

Op 3 mei zouden normaal naar jaarlijkse gewoonte duizenden Brusselaars wandelen tussen een honderdtal kraampjes op een autovrije Tervurenlaan. Onmogelijk in tijden van het coronavirus.

Nu de federale regering besliste om de maatregelen minstens te verlengen, schrapten de gemeenten Sint-Pieters-Woluwe en Etterbeek het Feest van de Tervurenlaan van de agenda.

"We wilden de ingeschreven exposanten, maar ook de kunstenaars en partners, zo snel mogelijk op de hoogte brengen van deze annulering, zodat zij hun voorzorgen kunnen nemen", klinkt het in een persbericht.

Het Feest van de Tervurenlaan vindt in 2020 dus niet plaats. "Maar we kijken er al naar uit om u in mei 2021 te ontvangen voor de volgende editie van een van de onmisbare evenementen van de Brusselse lente."

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?