Gezien: auto rijdt zich vast in tramtunnel

© Giovanni Bordonaro/Facebook

De tramreizigers aan de halte Lemonnier moeten nogal verbaasd hebben opgekeken, toen donderdagnacht omstreeks middernacht een kleine personenwagen de tramtunnel kwam ingereden. De bestuurder had zich door de duisternis vergist en reed zich vast op de tramsporen.

Oplettende reizigers konden de bestuurder evenwel snel wijzen op zijn fout, waardoor de auto al snel tot stilstand kwam. Hierna hielpen de omstaanders de vrouw om de wagen om te draaien en naar de tunneluitgang te leiden.

Al bij al is het tramverkeer maar voor een vijftal minuten onderbroken geweest, zegt MIVB-woordvoerster An Van hamme aan BRUZZ.

Range Rover
In februari was er al iets gelijkaardigs gebeurd: toen was een Range Rover aan tramhalte Albert een tramtunnel ingereden, maar was ondergronds nog enkele kilometers verder kunnen rijden.

Pas ter hoogte van het Zuidstation had de auto zich dan vastgereden. Verschillende tramlijnen moesten toen een tijdlang worden onderbroken.

Gezien

Moedergans die haar kuikens door de Wetstraat loodst of een parkeerticket tot 2110. Stadsbeelden met een verhaal, quoi. Gemaakt door redacteurs of ... door u naar nieuws@bruzz.be gestuurd.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?